Marianne Iben Hansen fortæller om årene med sin demente far og bogen "Gennem sprækkerne" i et on-line-foredrag 31. august. Du kan deltage gratis

Gratis on-line foredrag om demens i familien

Mød forfatteren Marianne Iben Hansen, der i bogen ”Gennem sprækkerne”, fortæller om de sidste fem år med sin demente far. Tilmelding her - du kan også vinde bogen.

Senest opdateret: torsdag 20. oktober 2022

”Det at min far fik demens, var også en rejse for mig, hvor jeg blev lukket langsomt ind. Det var en lang proces med sorg, frustration og klaustrofobi…. Og øget kærlighed, faktisk,” fortæller Marianne Iben Hansen.

Hun har skrevet bogen ”Gennem sprækkerne – Opdagelser i et demensforløb”, hvor hun fortæller om de sidste fem år med sin demensramte far.

Bogen beskriver ærligt og rørende om farens demensforløb og de mange refleksioner hun gør sig undervejs i ønsket om at møde og udforske det nye, der åbner sig. I stedet for at se bagud mod det, der er mistet.

Nu kan du møde Marianne Iben Hansen og høre hende fortælle om bogen. Det foregår online tirsdag 31. august kl. 20 og varer en halv time. Du kan se foredraget derhjemme på din computer eller på din smartphone.

Det er gratis at deltage.

Foredraget er slut

 

Først publiceret: mandag 16. august 2021
Artiklen er sidst opdateret torsdag 20. oktober 2022 kl. 19:26

Se, hvad vi ellers skriver om:

, og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Combell - staging