"Ekko fra Venedig" på intimscenen Thaliasalen på Kronborg Slot i Helsingør. Medlemmer af Faglige Seniorer kan købe billetter med rabat.

Oplev Shakespeare klassiker i moderne gendigtning

Oplev Williams Shakespeares udødelige klassiker ‘"Købmanden i Venedig" i en moderne gendigtning i fantastiske omgivelser på Kronborg Slot. Få rabat med Faglige Seniorer.

Senest opdateret: onsdag 25. oktober 2023

Nu kan du opleve William Shakespeares udødelige klassiker “Købmanden fra Venedig” i en moderne gendigtning.

Det sker i en opsætningen “Ekko fra Venedig” på intimscenen Thaliasalen (indendørs) på Kronborg Slot i Helsingør. Forestillingen vises fra onsdag 25. oktober til og med onsdag 8. november.

Handlingen

I stykket møder vi Shakespeares oprindelige karakterer, som i 400 år har flakket rundt i Europa.

Bassanio, Antonio, Portia og Nerissa har alle taget den lange tur fra overklassen til underklassen. De er fanget i deres gamle skæbne; jagten på penge, kvindeundertrykkelse, en “hemmeligholdt homoseksualitet” og en række håbløse bejlere.

Kun jøden Shylock kender sagens rette sammenhæng og gennem ham oplever vi jødeforfølgelsen i den europæiske historie, undertrykkelsens anatomi og eksklusionen af dem, der ikke passer ind i vores samfund.

Rabatpris

For medlemmer af Faglige Seniorer er der rabat på forestillingen.

Normalpris er 310,00 kroner pr. billet.

Medlemmer af Faglige Seniorer: 270,00 kr. pr. billet.

Gratis samtalesalon

HamletScenen har i samarbejde med moderator Ingrid Ohlsson arrangeret en række spændende samtalesaloner i umiddelbar forlængelse af forestillingsrækken omkring ”Ekko fra Venedig”.

Hver aften efter forestillingen vil moderator sætte to vidende debattører i stævne – en fra Sverige og en fra Danmark – og i dette møde sætte fokus på tematikkerne i “Ekko fra Venedig” fra en dansk og en svensk vinkel.

Læs mere om din aften med “Ekko fra Venedig” på Kronborg Slot HER

Først publiceret: søndag 10. september 2023
Artiklen er sidst opdateret onsdag 25. oktober 2023 kl. 13:46

Se, hvad vi ellers skriver om:

, og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Combell - staging